GDPR

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ


  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli PUCHON s.r.o., se sídlem - Přítoky 111, Kutná Hora 284 01, IČ: 06516556 C 283261 zapsané u Městského soudu v Praze  (dále jen "Správce"), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen "zákon o ochraně osobních údajů") zpracovávala tyto osobní údaje:

  • e-mail

  • jméno

  • příjmení

  • fakturační adresa

  • telefon

  • text a jiné

  1. Osobní údaje je nutné zpracovat za účelem zpracovávání objednávky či poptávky. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let.

  2. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu puhon@puchonsro.cz nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.

  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.

  4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.


© 2021 PUCHON s.r.o. se sídlem: Přítoky 111, Kutná Hora 284 01, č.ú. 5012809379/0800 IČO:06516556 C 283261 vedená u městského soudu v Praze
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!